Raja yoga

Wat houdt Raja yoga precies in?

Raja yoga is de koning van alle yoga soorten. Hier komen alle soorten vandaan. Het is dus een beetje een mix van alle yoga soorten.

Met Raja yoga ga je wat dieper in op de houdingen en staan we ook wat langer in de houdingen. Nu zal het voor beginners wat minder lang zijn. Maar naarmate je meer gevorderd raakt. Hoe langer en dieper je in de houding blijft. Met Raja yoga werk je ook op energetisch niveau. Dat is het verschil met Hatha yoga.

Raja Yoga in Lelystad

Het lijkt heel veel op Hatha yoga. De meest bekende yoga soort. Er worden oefeningen gedaan om het lichaam te rekken en sterker en soepeler te maken, waardoor spanningen en blessures weg kunnen gaan. Maar we werken niet alleen met het lichaam. Ook doen we elke les een ademhalingsoefening en een ontspanningsoefening, waardoor we ook met onze geest werken. Alles wat we in de les doen heeft invloed op lichaam en geest. En het dagelijks leven. Je zult een betere lichaamshouding hebben. Je zult beter in staat zijn om met alledaagse situaties om te gaan.

Op zoek naar Yoga in Lelystad? Neem contact op!

Iedereen kan baat hebben bij yoga. Of je nu al ervaring hebt of nog niet, je kunt bij Yoga Lelystad terecht voor lessen. Lenig zijn is ook niet nodig. Het gaat erom dat je de oefeningen met aandacht doet: dan zal je lichaam reageren en doen de oefeningen hun werk. Door yoga te doen geef je je lichaam de kans om te gaan met de vele spanningen in het leven, maar ook met het feit dat we veel zittend werk doen.

Voel je je stijf, voel je spanning en stress? Kom in beweging bij Yoga Lelystad.

Yoga Lelystad - In samenwerking met Training for Balance

06-24181227
Je kunt ook whatsappen.

info@yogainlelystad.nl
Je kunt ons ook mailen.

Vraag een proefles aan!

Vraag een gratis proefles aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kom in beweging bij Yoga Lelystad.